E-mail cím:
9700 Szombathely, Kötő u. 30.   Telefonszám: +36 (94) 324-196  Fax: +36 (94) 321-472  Nyitva tartás: H - P: 8 - 16:30, Szo: 9 - 12

Hatalmas készlet, gyors beszerzés, versenyképes árak!


508590_kozma_szerszam_aruhaz.jpg

Ki gondolta volna anno, hogy az egykor kilenc négyzetméteres boltból majd egy hatalmas szerszám áruház lesz? Az 1987-es alapítás óta a családi vállalkozás folyamatosan bővül és fejlődik.

Hatalmas készlet, gyors beszerzés, versenyképes árak.
„A kínálatunk összetétele nem kirívó, manapság már bárki bármit meg tud vásárolni az interneten is. Mi viszont jó árakkal, és megfelelő hozzáértéssel próbálunk versenyezni” – tudtuk meg Kozma Norberttől, az áruház egyik tulajdonosától.

A készlet akkora, hogy a Kärcher termékek külön üzlethelyiséget kaptak.
„Hatalmas a raktárkészletünk, de a szállítói kapcsolataink is nagyon jók, ezért ha valami rögtön nem elérhető, a vevő akkor is kézhez kapja egy-két napon belül. Ha valakinek meghibásodott egy gépe, azon is tudunk segíteni szervíz szolgáltatásunkkal.”
Az áruházban vásárlók között nagyon sok cég, vállalkozó van, nekik gyűjtőszámlával igyekeznek segíteni. Így ha valamire szükségük van, csak bejönnek érte, a fizetéssel ráérnek hónap végén, egy alkalommal foglalkozni.
Ottjártunkkor az áruházban több olyan vásárló is volt, aki saját felhasználásra keresett szerszámot, betértünkkor pedig rögtön ott termett egy eladó. Ez pedig azért is pozitív, mert túl sokat nem tudok a szerszámokról, itt viszont türelmesen magyarázták nekem, hogyan is álljak neki a fürdőszobám felújításának.
 

Nem csak a vevőkön segítenek
A Kozma Szerszám nevével először a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia egyesületének kapcsán találkoztam, hiszen az áruház a csapat névadó szponzora. „Én azt vallom, hogy a vállalkozók feladata támogatni a sportot és a kultúrát. Az SZKKA csapatának névadó szponzorai vagyunk, de több kisebb egyesületet vagy játékost is támogattunk már.”
A kultúrát is fontosnak tartják, jelenleg a színházzal állnak szerződésben. Nem csak anyagilag, hanem szerszámokkal is támogatják a rendezvényeket.
Átlátható webshop és városszéli szerszámáruház
Ha otthonról szeretne megbizonyosodni arról, hogy van-e olyan eszköz, amire szüksége van –bár biztos, hogy van - akkor megteheti a Kozma Szerszám Áruház weboldalain, a www.kozmaszerszam.hu, a www.karchershopkozma.hu, www.kozmashop.hu, vagy a www.kozma-szerszam.hu valamelyikén.„ Azért van több webshopunk, mert több gyártónak is importőrei vagyunk. Ezek a gyártók mind minőségiek, arra nagyon ügyelünk.”- árulta el Kozma Norbert