E-mail cím:
9700 Szombathely, Kötő u. 30.   Telefonszám: +36 (94) 324-196  Fax: +36 (94) 321-472  Nyitva tartás: H - P: 8 - 16:30, Szo: 9 - 12

Makita kerti akciók


DLM431PTX1.png

Makita Kerti Akkumulátoros gépek AKCIÓJA!

 

A jövő az akkumulátoros gépeké. Miért is? Gondoljunk bele mennyivel kellemesebb, halkabb elektromos fűnyíróval járni a kertet, nem beszélve az olaj a benzin a füst a nagy zaj hiányáról.

Az elektromos gépek környezetkímélőbbek és az akkumulátorok folyamatos fejlődésének köszönhetően már nem néhány perces működésre alkalmasak az eszközök.

Már-már hozzászokhattunk a trendhez miszerint az akkumulátoraink csak egy adott eszközben hajlandóak működni és teljesen elképzelhetetlen, hogy a telefonom akkuját a távirányítóban vagy a biciklis lámpámban használhassam. A Makitánál erről teljesen másképp gondolkodnak. Miért ne használhatnám a fúróm akkuját a rádiómban vagy a fűnyírómban vagy a láncfűrészben?

270 gép,  1 akkumulátor típus a 18 voltos gépek esetén.

A Kozma Szerszám Webáruház kínálatában megtalálhatók  a Makita akkumulátoros új kerti akciós gépei. IDE KATTINTVA böngészheti folyamatosan bővülő kínálatunkat. És természetesen a hozzájuk tartozó akkumulátorotokat és töltőket is IDE KATTINTVA.

"A Makita mint elkötelezett környezetbarát vállalat fontos célkitűzése, hogy a benzinmotorral működő gépeket akkumulátoros változatban tudja minél szélesebb körben és minél hamarabb bemutatni, ezáltal is globálisan hozzájárulva a fenntartható társadalom kialakításához.  Az akkumulátoros kerti gépek választéka az előző tavaszi idényhez képest tovább bővült. Csak kerti gépből több mint 27 féle használható a 18V LXT akkumulátorainkkal, ez a szám még ebben az évben - az összes elérhető gépünkkel, újdonságokkal - már több mint 270 lesz!"